Ge­ma­ri­neer­de vis­jes met olij­ven

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 8 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de komkommer, de radijsjes en de helft van de bosui met de olie en breng op smaak met zout en peper. Spreid dit uit over een grote schaal. Leg hierop de 2 soorten visjes en de olijven. Bestrooi het gerecht met de rest van de bosui en (versgemalen) peper. Lekker met brood.

Tip:

De zure marinade van de ansjovis en sardine werkt als het ware als een conserveringsmiddel; u kunt de bakjes dus prima (in een koelbox) meenemen naar de camping. Kampeert u in het buitenland? De visjes zijn in alle vakantielanden goed verkrijgbaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.