Vis­fi­let met au­gurk­sal­sa en pe­ter­se­lie­rijst

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peterselieblaadjes fijnsnijden. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Helft van peterselie door rijst roeren. Ui pellen en fijnsnijden. Augurk en maïs in zeef laten uitlekken. Salsa maken van ui, augurk, maïs, tomaatblokjes en rest van peterselie. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vis met chilipoeder en zout en peper naar smaak bestrooien. Olie in koekenpan verhitten. Vis in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Vis, rijst en salsa over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.