Wok rolls met groen­te­mix en ko­mijn­yog­hurt

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groentemix afgieten. 2 el olie in wok verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. Rest olie verhitten, bloemkool toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. 100 ml water toevoegen en op matig vuur stoven tot bloemkool beetgaar is en het vocht is verdampt. Intussen yoghurt en komijnzaad mengen en op smaak brengen met zout en peper. Groentemix, tofu en woksaus door bloemkool scheppen en goed doorwarmen. Intussen wok rolls verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Wok rolls serveren met groentemix en komijnyoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.