Fe­ta­kip met ven­kel en aard­ap­pel­part­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 475 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakblik

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpartjes met 2 el olie mengen en over bakblik verdelen. Aardappelpartjes onder in oven 30 min. bakken. Na 5 min. kipfilet feta in oven bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Venkel schoonmaken, onderkant en stengels eraf snijden en knollen halveren. Venkelhelften in smalle partjes snijden. In wok olie verhitten en venkel 3-4 min. roerbakken. Romatomaatjes halveren en toevoegen. Groenten op laag vuur zachtjes bakken tot venkel beetgaar is. Basilicum fijnsnijden. Aardappelpartjes door venkel scheppen, bestrooien met zout, peper en basilicum en serveren met kipfilet feta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.