Pot­je Hol­land­se bal­len

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan margarine verhitten. Krieltjes en wortelbolletjes 3 min. bakken. Bij mengsel 150 ml water schenken en geheel 6 min. koken. Schotel afgieten, zuivelspread erdoor roeren en goed laten smelten. Gehaktballetjes verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Groente-aardappelmengsel over 4 borden verdelen, gehaktballetjes ernaast scheppen en bieslook erboven fijnknippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.