Hol­lands pan­ne­tje met kal­koen

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Uien pellen en fijnsnijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Kalkoenfilet in blokjes snijden. Mix uit pak aanmaken met 400 ml koud water. In hapjespan margarine verhitten en kalkoen 3 min. bakken. Ui, paprika en sperziebonen toevoegen en 1 min. meebakken. Mix toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Met deksel schuin op pan schotel in 17 min. gaar laten sudderen, af en toe roeren. Hollands pannetje over 4 borden verdelen. Aardappelpuree erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.