Wit­te­bo­nen­sa­la­de met to­ma­ten

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Verse tomaten schoonmaken en in parten snijden. Reuzenbonen laten uitlekken. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Bonen, tomaten, uitgelekte olijfplakjes en dressing mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Sla over 4 borden verdelen. Bonensalade erop scheppen. Serveren met plakjes stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.