Mi­ni­piz­za met kaas en ui

  • bijgerecht
  • 6 personen
  • 345 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olijfolie in een braadpan en laat de uiringen hierin op middelhoog vuur in 10-15 minuten langzaam bruin worden. Roer de uien af en toe om, zodat ze niet aanbranden. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C. Snijd rondjes van 12 cm doorsnede uit het kant-en-klaardeeg uit de pizzakit. Leg ze op een ingevette bakplaat en beleg ze met de uiringen en de plakken mozzarella. Bestrooi de pizza's met de tijm en wat cayennepeper. Bak de minipizza's in circa 20 minuten gaar en bruin.

Tip:

Bewaar het flesje tomatensaus uit de pizzakit en gebruik het in plaats van een blikje gepelde tomaten als basis voor een snelle tomatensaus bij pasta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.