Cho­co­la­de­fram­bo­zen

  • nagerecht
  • 1 persoon
  • 55 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 1 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
  2. Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.

Tip:

U kunt natuurlijk ook andere soorten fruit in het glazuur dippen. Denk aan hele aardbeien, stukjes appel of plakjes banaan.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.