Ro­mi­ge ri­sot­to met broc­co­li en zalm

Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak.

(191)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak. 4 personen
3 191

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes. Bereid de broccoliroosjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Roer de roomkaas door de risotto. Schep de broccoli erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de risotto over borden en garneer met de zalm.
video

Ri­sot­to ma­ken

Kookles - 04:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 330 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 22-23

Romige risotto met broccoli en zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­mi­ge ri­sot­to met broc­co­li en zalm

1
1
  • 300 g risottorijst

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 213 g rode zalm

Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes.

3
3
  • 600 g broccoliroosjes

Bereid de broccoliroosjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 175 g verse roomkaas met kruiden

Roer de roomkaas door de risotto. Schep de broccoli erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

5
5

Verdeel de risotto over borden en garneer met de zalm.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.