Cris­pi­no's met Mexi­caan­se saus en groen­ten

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maïs laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In kleine koekenpan 1 el olie verhitten en ui en knoflook 3 min. fruiten. Tomaten toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen. Maïs laatste 2 min. laten meesudderen. Met zout en hot pepper sauce pittig op smaak brengen. In koekenpan 2 el olie verhitten en op middelmatig vuur crispino's 4 min. bakken. In wok rest van olie verhitten en tuinerwten/wortelen 5 min. roerbakken. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Crispino's met rijst, groenten en saus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.