Ge­bak­ken kool­vis met sper­zie­bo­nen en dil­le

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In hapjespan 1 el Bewust bakken en braden verwarmen. Hierin paprikareepjes 2 min. bakken. Sperziebonen toevoegen, laten ontdooien en nog 4 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rest Bewust bakken en braden in koekenpan verwarmen. Hierin vis om en om in 9-10 min. lichtbruin en gaar bakken. Mosterd door braadvocht roeren. Vis op smaak brengen met zout en peper en helft dille erboven fijnknippen. Rest dille boven puree fijnknippen. Zout en peper naar smaak erdoor roeren. Vis met braadvocht op 4 borden leggen. Puree en groenten ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.