As­per­ges en cour­get­tes met been­ham­saus

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen in ruim water met zout in ca. 15-20 min. gaarkoken. Asperges schillen en houtachtige uiteinden (ca. 3 cm) eraf snijden. Courgettes wassen en in repen van gelijke lengte als asperges snijden. Asperges 15 min. koken. Na 10 min. courgettes toevoegen. Peterselie fijnknippen. Saus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Klontjes boter door saus roeren en hamreepjes erdoor scheppen. Asperges en courgettes met schuimspaan uit pan scheppen en op 4 borden leggen. Saus erover schenken. Aardappelen omschudden met peterselie en erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.