Ste­vi­ge to­ma­ten­soep met kaas­brood­jes

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven/grill voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en fijnsnijden. In soeppan olie verhitten en ui 2 min. fruiten. Roerbakreepjes toevoegen en 3 min. bakken. Soepgroenten toevoegen en 4 min. bakken. Soepbasis en 3 potten water toevoegen en aan de kook brengen. Soep 10 min. met deksel schuin op pan zachtjes doorkoken. Bonen laten uitlekken en laatste 5 min. meekoken. Intussen shoarmabroodjes op bakplaat leggen en met kaas bestrooien. In midden van oven ca. 5 min. grillen. Soep met kaasbroodjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.