Rös­ti­koek met brie

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan boter verhitten, rösti toevoegen en bestrooien met zout en peper. Rösti ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen. Intussen bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Ei schuimig kloppen met helft van bosui. Brie in dunne plakjes snijden. Ei al roerend over rösti uitschenken en tot koek vormen, iets plat drukken. Brie erop leggen en rest van bosui erover strooien. Afgedekt ca. 5 minuten bakken tot onderkant iets bruin en brie gesmolten is.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.