Me­di­ter­ra­ne rijst met Va­lessfi­let

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in de wok en roerbak de aubergine 3 min. Voeg de erwten toe en bak 5 min. mee. Voeg de rijst toe en verwarm nog 2 min.
  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de filets om en om gaar.
  3. Voeg de pestodressing aan de rijst toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. Verdeel de rijst over 4 borden. Leg de filets ernaast.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 597 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.