Ti­vall­bal­le­tjes met kap­per­tjes en pas­ta

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de Italiaanse kruiden, de kappertjes en zout en peper naar smaak met het gehakt. Vorm er 12 balletjes van. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes op matig vuur in 10 min. rondom bruin en gaar. Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op verpakking beetgaar. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de snijbonen en snijd ze in schuine stukken. Kook ze de laatste 4 min. mee met de pasta. Giet de pasta af in een vergiet en en doe terug in pan. Voeg de pastasaus toe en warm 3 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden en schep de balletjes erop. Strooi de basilicum erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 553 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.