Wen­tel­teef­jes met ka­neel-li­me­crè­me

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Limoen onder koude kraan schoonboenen. Schil boven schaaltje raspen. Lekker licht, poedersuiker en 1/2 tl kaneel toevoegen en snel door elkaar roeren. Limoen halveren, paar druppeltjes sap boven mengsel uitknijpen en erdoor roeren. Kiwi's schillen en elk in 6 partjes snijden. Ei met melk en 1/2 tl kaneel in diep bord loskloppen. Olie in koekenpan verhitten. Sneetjes brood om en om in eimengsel dopen, in pan leggen en om en om bruinbakken. Wentelteefjes op 4 bordjes leggen en diagonaal doormidden snijden. Kiwi ernaast leggen en crème op wentelteefjes scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 277 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.