Vis­fi­guur­tjes met wor­tel­bal­le­tjes

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rozijnen in schaaltje mengen met kopje warm water en 5 min. laten wellen. Afgieten. Worteltjes in laag koud water met zout naar smaak aan de kook brengen en 10 min. koken. Soepgroenten laatste 3 min. meekoken. Afgieten en mengen met rozijnen. Olie in koekenpan verhitten en hierin visfiguurtjes in 3-5 min. aan beide kanten bruin en gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Bieslook erboven heel fijn knippen en mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Puree en worteltjes op 4 borden scheppen. Vis-figuurtjes ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.