Krab­schuit­jes

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Prak met een vork de krab in stukjes. Meng de halvanaise met de crème fraîche en schep de krab door het mengsel. Breng op smaak met het citroensap, zout en citroenpeper.
  2. Serveer de krabsalade in de cassaveschuitjes of schep de salade op een bord en leg de cassave eromheen. Garneer met de dille. Serveer direct, zodat de cassave niet zacht wordt.

Tip:

Deze krabsalade smaakt ook lekker op een rijstwafel of geroosterd glutenvrij wit- of bruinbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.