Kip­sa­té met mi­hoen en ana­nas

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Rode peper in lengte halveren en pitjes verwijderen. Peper in smalle boogjes snijden. Spitskool in reepjes snijden. Ananas laten uitlekken en in stukjes snijden. Koriander grof snijden. Saté rondom in 8 min. bruin en gaar grillen. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen mihoen koken volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten. Hierin rode peper, kool en ananas met kerriepoeder 4 min. roerbakken. Mihoen en helft koriander erdoor scheppen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Mihoen over 4 borden verdelen. Saté erop leggen. Saus erover verdelen. Rest koriander over saté en mihoen strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.