Kaas-tijm­ri­sot­to met tuin­boon­tjes

(87)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 87

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Risottorijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 5 min. tuinboontjes meekoken. Intussen bosui in smalle ringetjes snijden. Tijmblaadjes van takjes halen. Bosui, tijm en naar smaak zout en peper aan risottorijst toevoegen. Goed mengen en met deksel op pan 5 min. laten staan. Kaas door risotto scheppen. Over 4 diepe borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 393 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.