Fi­let­lap­jes met moz­za­rel­la en ba­si­li­cum

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 75

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Mozzarella in 8 plakjes snijden. 8 blaadjes basilicum loshalen, rest blaadjes in reepjes snijden en takjes fijnsnijden. Filetlapjes bestrooien met zout en peper naar smaak. Helft olie in koekenpan verhitten. Hierin filetlapjes 1 min. bakken. Filetlapjes omkeren en op elk een blaadje basilicum en plakje mozzarella leggen. Met deksel op pan in ca. 2 min. kaas laten smelten en vlees gaar laten worden. Komkommer in 3 stukken en vervolgens in reepjes snijden. Dressing roeren van rest olie, mosterd, suiker, azijn en naar smaak zout en peper. Mengen met slablaadjes, komkommer en basilicumtakjes. Pasta over 4 borden verdelen, naar smaak jus erover sprenkelen en bestrooien met basilicumreepjes. Filetlapjes en salade erbij scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 726 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.