Pas­ta­sa­la­de met ri­vier­kreef­tjes

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 94

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Afspoelen met koud water tot pasta koud is. Komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. In vergiet met wat zout bestrooien en 5 min. laten staan. Bosuitjes in smalle ringen snijden. Komkommer afspoelen en beetje droogdeppen. In ruime schaal mengen met dressing, citroensap, pasta, bosuitjes en rivierkreeftjes. Naar smaak peper toevoegen. Salade over 4 borden verdelen. Alfalfa over salade strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 489 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.