Ge­gril­de bief­stuk met olij­ven

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 2 grote koekenpannen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

2 el olijven in stukjes snijden. Olie in 2 grote koekenpannen verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 10 min. bruinbakken. Geregeld omscheppen. Gesneden olijven toevoegen en 1 min. meebakken. Pastasaus met groenten en tijm aan de kook brengen en op laag vuur 5 min. koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Biefstukjes insmeren met wat olie van olijven uit bakje. Grillpan heet laten worden en hierin biefstukjes om en om, 2-3 min. aan elke kant, bruin grillen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Rest olijven toevoegen en 1 min. meegrillen. Gebakken aardappelen, groenten en biefstuk met olijven over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.