Kik­ker­erw­ten­scho­tel met pad­den­stoe­len

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika en paddenstoelen in stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. In diepe pan olie verhitten en hierin paprika 3 min. bakken. Knoflook, prei en paddenstoelen toevoegen en nog 3 min. bakken. Kikkererwten laten uitlekken. Met soep aan pan toevoegen. Al roerend aan de kook brengen en 5 min. laten koken. Peterselie fijnsnijden. Helft door kikkererwtenschotel roeren. Mosterd en naar smaak zout en peper toevoegen. Kikkererwtenschotel over 4 diepe borden verdelen. Rest peterselie erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 378 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.