Chi­ne­se na­si met pan­gasi­us en gem­ber

(127)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 127

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Bestrooi de vis met peper en zout. Snijd de gember in dunne plakjes.
  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin voorzichtig de vis 5 min. Neem uit de wok en houd warm.
  3. Roerbak de groenten, gember en knoflook 5 min. Voeg 150 ml water, de inhoud van het zakje maaltijdmix en ketjap toe en bak 3 min. mee. Voeg de rijst toe en verwarm het geheel. Schep op het laatste moment de vis er voorzichtig door. Schep de Chinese nasi op 4 borden. Knip de bieslook erboven fijn.
video

Gem­ber ge­brui­ken

Instructievideo - 01:26 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 582 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.