Ja­pan­se aman­del­mie met shii-ta­ke

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Koud afspoelen. Uien pellen en in partjes snijden. Amandelen fijnhakken. Tomaten in partjes snijden. Shii-take halveren. Olie verhitten in wok. Hierin ui en prei 5 min. roerbakken. Shii-take toevoegen en 2 min. roerbakken. Helft tomaten, amandelen, mie en sojasaus toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Mie over 4 borden verdelenen rest tomaten erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.