Cho­co­la­de­dip met aard­bei­en

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 81

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Chocolade in stukjes breken. Met kookroom in pannetje aan de kook brengen. Op laag vuur al roerend laten smelten. Zacht koken tot mooie gladde chocoladesaus. Eierkoeken elk in 6 puntjes snijden. Aardbeien schoonmaken. Warme chocoladesaus in 4 schaaltjes schenken en op bordjes zetten. Aardbeien en koekpuntjes ernaast leggen om in chocoladesaus te dippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 488 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.