Kaastor­til­la met cham­pig­nons en gar­na­len

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sla in reepjes snijden. Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Helft paprika's in zeer smalle ringen snijden en rest in stukjes. 4 tortilla's op bakplaat leggen (in geval van kleinere oven tortilla's om en om verwarmen) en met helft van kaas bestrooien. Kaas onder grill laten smelten. Op 4 borden leggen. Rest tortilla's op bakplaat leggen, met kaas bestrooien en laten smelten. Ondertussen olie in ruime koekenpan verhitten. Stukjes paprika en champignons 3 min. bakken. Garnalen 1 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's op borden beleggen met wat sla. Flinke lepel champignonmengsel en lepeltje gaucamole erop scheppen. Onderkanten en zijkanten omvouwen zodat tortilla aan bovenkant openblijft. Andere tortilla's op zelfde manier vullen. Rest sla mengen met paprikaringen. Guacamole erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 693 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.