Run­der­braad­worst met cham­pig­nons

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Uien pellen en in halve ringen snijden. Peterselie fijnsnijden. Tuinboontjes in ruim kokend water in ca. 5 min. gaarkoken. Boter in hapjespan verhitten. Hierin braadworst 5 min. rondom bruinbakken. Champignons en ui toevoegen en 15 min. op laag vuur meebakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelpuree verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Helft peterselie erdoor roeren. Boontjes afgieten en naar smaak zout en peper toevoegen. Puree over 4 borden verdelen, boontjes en braadworst met champignons ernaast scheppen. Rest peterselie over braadworst strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 481 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.