Vis­scho­tel an­ders

Het enige wat je hoeft te doen, is de aardappel, ui en groenten even kort bakken; dan kan het zo de oven in.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 491 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. oventijd
(132)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht Het enige wat je hoeft te doen, is de aardappel, ui en groenten even kort bakken; dan kan het zo de oven in. 4 personen
3 132

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en snijd in partjes. Verhit de olie in koekenpan of wok. Bak hierin de ui en de krieltjes voor 3 min. Voeg de groenten toe en bak 3 min. mee.
  2. Vet de ovenschaal licht in. Verdeel de vis over de bodem van de schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het groentemengsel erop. Schep de aardappel gelijkmatig over de schotel. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca, 25 min. goudbruin.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 491 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 14-15

Visschotel anders

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis­scho­tel an­ders

1
1
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 450 g kleine krieltjes
  • 500 g tuinerwten en wortelen

Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en snijd in partjes. Verhit de olie in koekenpan of wok. Bak hierin de ui en de krieltjes voor 3 min. Voeg de groenten toe en bak 3 min. mee.

2
2

Vet de ovenschaal licht in.

3
3
  • 400 g koolvisfilets
  • 390 ml Aardappel Anders bacon ui

Verdeel de vis over de bodem van de schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het groentemengsel erop. Schep de aardappel gelijkmatig over de schotel. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca, 25 min. goudbruin.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.