Sch­nit­zel met ge­gril­de cour­get­te

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat of grillpan, bekleed met bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Knoflook pellen en fijnsnijden. Knoflook mengen met bevroren ovenfrites, paprikapoeder en naar smaak peper. Frites gelijkmatig over bakplaat verdelen en volgens aanwijzingen op verpakking goudbruin en knapperig bakken. Tussentijds omscheppen. Courgettes schoonmaken en in lange dunne plakken snijden. Met wat olie bestrijken en naar smaak met zout en peper bestrooien. Courgetteplakken 2 min. aan elke kant gaargrillen. Olie in koekenpan verhitten en hierin schnitzels 5 min. aan elke kant goudbruin en gaar bakken. Schnitzels op 4 borden leggen, gegrilde courgette en ovenfrites ernaast leggen en met zout naar smaak bestrooien. Mayonaise erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 808 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.