Voor­jaars­sa­la­de met gar­na­len

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen wassen en in vieren snijden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen asperges schoonmaken en in schuine stukjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Laatste 3 min. doperwtjes toevoegen. Afgieten en koud spoelen. Ui pellen en in halve ringen snijden. Lauwwarme aardappelen mengen met asperges, doperwtjes, ui, garnalen, olie, azijn en naar smaak zout en peper. Salade over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 511 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.