Ge­gril­de zalm met ci­troen­tor­tel­li­ni

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tortellini volgens aanwijzingen op verpakking gaarkoken. Ondertussen broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in plakjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 4 min. beetgaar koken. Afgieten. Gegrilde zalm bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Citroen schoonmaken en schil raspen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin knoflook 2 min. bakken. Broccoli toevoegen en 2 min. op hoog vuur roerbakken. Warme tortellini mengen met boter, citroenrasp, naar smaak wat citroensap, zout en peper. Tortellini over 4 borden verdelen, broccoli erbij geven en gegrilde zalm ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 629 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.