Ge­gril­de stuk­jes met room­kaas­aard­ap­pel­tjes

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 12-14 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen worteltjes schoonmaken en in lengte in vieren snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Gegrilde stukjes volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Roomkaas mengen met helft geraspte kaas en naar smaak zout en peper. Wortels afgieten, bieslook erboven fijnknippen en naar smaak peper toevoegen. Gegrilde stukjes, wortels en gekookte aardappelen over 4 borden verdelen. Roomkaasmengsel over aardappelen scheppen en bestrooien met rest kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 459 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.