Krui­den­bo­ter

Ga je gourmetten? Deze boter met verse kruiden is jouw zelfgemaakte verrassing!

  • bijgerecht
  • 1 stuk
    • 5 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Ga je gourmetten? Deze boter met verse kruiden is jouw zelfgemaakte verrassing! 1 stuks
3 80

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de bieslook, peterselie en rucola fijn. Meng met een vork de roomboter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen.
  2. De boter wordt beter smeerbaar als je hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Kruidenboter

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krui­den­bo­ter

1
1
  • 125 g roomboter
  • ½ zakje verse bieslook
  • 20 g verse peterselie
  • 25 g rucola

Snijd de bieslook, peterselie en rucola fijn. Meng met een vork de roomboter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen.

2
2

De boter wordt beter smeerbaar als je hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.