Pin­cho met zalm­roer­ei

Deze Spaanse tapas is het ultieme brunchgerecht.

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans brunch Deze Spaanse tapas is het ultieme brunchgerecht. 12 stuks
3 42

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop de eieren los met de slagroom, voeg peper en zout toe. Verwarm in een pan de boter en laat het eimengsel hierin op middelhoog vuur al roerend stollen. Snijd de zalm in reepjes.
  2. Knip de bieslook fijn. Schep halverwege de helft van de zalm en de helft van de bieslook erdoor. Haal de pan van het vuur. Verdeel de helft van het roerei over 3 sneetjes brood, leg de andere sneetjes erop en druk iets aan.
  3. Snijd de stapeltjes diagonaal in 4 stukken. Leg hier de rest van het roerei op en garneer met de reepjes paprika, de rest van de zalm en de bieslook. Steek de pincho's vast met een cocktailprikker.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pincho met zalmroerei

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pin­cho met zalm­roer­ei

1
1
  • 4 eieren
  • 50 ml slagroom
  • 25 g boter
  • 100 g gerookte zalm

Klop de eieren los met de slagroom, voeg peper en zout toe. Verwarm in een pan de boter en laat het eimengsel hierin op middelhoog vuur al roerend stollen. Snijd de zalm in reepjes.

2
2
  • 3 el verse bieslook
  • 6 sneetjes volkorenbrood

Knip de bieslook fijn. Schep halverwege de helft van de zalm en de helft van de bieslook erdoor. Haal de pan van het vuur. Verdeel de helft van het roerei over 3 sneetjes brood, leg de andere sneetjes erop en druk iets aan.

3
3
  • 295 g geroosterde paprika's

Snijd de stapeltjes diagonaal in 4 stukken. Snijd de paprika in lange repen. Leg hier de rest van het roerei op en garneer met de reepjes paprika, de rest van de zalm en de bieslook. Steek de pincho's vast met een cocktailprikker.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.