Pan­za­nel­la

  • lunch
  • 4 personen
  • 305 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd het brood in blokjes en verdeel over 4 kommen. Verdeel de tomaat erover en laat het brood 30 min. het tomatenvocht opnemen. Bestrooi met peper en zout naar smaak en schep het mengsel voorzichtig om. Verdeel de ui, knoflook, kappertjes en het basilicum erover en besprenkel de salade met de olijfolie.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.