Gei­ten­kaas­piz­zet­te met tui­n­erw­ten

  • hoofdgerecht
  • 8 stuks
  • 270 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 8 stuks
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, bekleed met bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het deeg uit op de bakplaat. Besmeer het deeg met de tomatensaus uit de verpakking en verdeel de uiringen erover. Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Ontdooi intussen de tuinerwten in een zeef onder stromend warm water (in plaats van ze te koken), zodat ze lekker knapperig en mooi groen blijven. Spoel de tuinerwten koud af. Meng in een schaal de tuinerwten met de rucola, de olijfolie en (versgemalen) peper naar smaak. Neem de pizza uit de oven en snijd hem in 16 vierkantjes. Beleg de pizzette met de rucola en tuinerwten. Verkruimel de geitenkaas erboven en druppel er naar smaak nog een beetje honing op.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.