Sa­la­de van lamscar­p­ac­cio

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 6 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Smelt de boter in een steelpannetje. Stoof hierin de sjalotten en de takjes tijm met de marsala circa 15 minuten zachtjes tot de uien gaar en glazig zijn. Verdeel de sla over 6 borden en bedruppel met de balsamicoazijn. Verdeel de sjalotten erover en drapeer de lamscarpaccio eroverheen. Garneer de salade naar smaak met de pijnboompitten en de geraspte, oude kaas uit het carpacciopakket.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.