Ka­bel­jauw­stoof met boon­tjes

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bevroren vis in stukken snijden. Aardappelen schillen en in vieren snijden. Aardappelen in ruim water met zout opzetten en aan de kook brengen. Na 15 min. koken boontjes toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten, terug in pan doen en saus toevoegen. Weer aan de kook brengen. Stukjes vis toevoegen en voorzichtig in ca. 4 min. in saus gaar laten worden. Dille fijnknippen. Stoof over 4 grote borden verdelen en bestrooien met dille en naar smaak zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 488 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.