Ha­ring­hap­je

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 85 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp de gember fijn (of pers de gember uit in een knoflookpers). Snijd elke haring in 10 stukjes en schep ze om met de gemberrasp. Laat de haringstukjes minimaal 30 minuten in de koelkast marineren. Prik een stukje haring met een stukje radijs en een stukje bosui op een cocktailprikker. Serveer met sojasaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 4 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.