War­me pas­tra­mi-zuur­kool­cros­ti­ni

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
4 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd van het stokbrood 12 schuine plakken. Rooster de sneetjes in een broodrooster of onder een voorverwarmde ovengrill aan beide kanten bruin en krokant. Laat de crostini's een beetje afkoelen. Smelt de boter in een pan en fruit hierin de sjalotten. Schep de zuurkool erdoor en laat deze afgedekt nog 10 minuten zachtjes stoven. Roer de mierikswortel door de roomkaas en besmeer de crostini's ermee. Verdeel de zuurkool en de plakjes pastrami over de crostini's en garneer ze met de plakjes augurk.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.