Ge­hakt­bal­le­tjes met kom­kom­mer­sa­la­de

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In schaal gehakt (met de hand) mengen met ei, gebakken uitjes en naar smaak zout en peper. Van gehakt balletjes draaien. Ui pellen en in halve ringen snijden. In ruime koekenpan helft boter verwarmen. Hierin gehaktballetjes rondom bruinbakken. Op matig hoog vuur in ca. 8 min. gaarbakken. Ondertussen rest boter in wok of andere koekenpan verhitten. Hierin aardappelpartjes en groenten in ca. 10 min. gaarbakken. Naar smaak zout en (cayenne)peper toevoegen. Komkommersalade laten uitlekken en mengen met uienringen. Gehaktballetjes met bakboter en gebakken aardappel-groentemengsel over 4 borden verdelen. Komkommersalade erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 594 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.