Lek­ker­bek­je met fij­ne groen­te­pu­ree

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloemkool en broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in ruim kokend water in ca. 7 min. gaarkoken. Tomaatjes halveren en bosuitjes in schuine stukjes snijden. Gare groenten pureren met staafmixer en mengen met aardappelpuree. Op smaak brengen met zout en peper. In pan op laag vuur warm houden. Boter in koekenpan verhitten. Hierin lekkerbekjes in 3 min. aan beide kanten goudbruin bakken. Tomaatjes, bosuitjes en dressing naar smaak mengen. Puree over 4 borden verdelen, lekkerbekje erop leggen en salade ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 489 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.