In­di­aas stoof­pot­je met aard­ap­pel­kor­ma

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 650 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 1 u. 15 min. wachten
(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven verwarmen op 180 °C. Vlees in oven bereiden volgensaanwijzingen op verpakking. Uien pellen, halveren en in reepjes snijden. 2 el olie in diepe pan verhitten en hierin uien 3 min. bakken. Korma currypasta erdoor roeren. Aardappelen erdoor scheppen. 1/4 l koud water toevoegen. Aan de kook brengen en 15 min. zachtjes koken. Aubergine en paprika's ondertussen schoonmaken. Aubergine in plakken snijden. Plakken in vieren snijden. Paprika's in ringen snijden. Rest olie in wok verhitten en hierin paprika en aubergine 8 min. roerbakken. Kerriepoeder, komijn, 2 el chutney en zout naar smaak toevoegen en nog 1 min. roerbakken. Vlees, aardappelkorma en groenten over 4 borden verdelen. Rest chutney ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.