Ve­ge­ta­ri­sche ka­pu­cij­ner­scho­tel

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Quorn met gehaktkruidenmix toevoegen en 1 min. meebakken. Wokgroenten toevoegen en 5 min. meebakken. Kapucijners met vocht toevoegen en op laag vuur 5 min. laten pruttelen. Naar smaak zout, peper en piccalilly toevoegen. Kapucijnerschotel over 4 borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.