Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Pit­ti­ge zuur­kool met zalm

(192)waardeer
Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, uien, knoflook, zonnebloemolie, kerriepoeder, sambal, zuurkool, aardappelen, verse peterselie, room culinair en gerookte zalmsnippers hoofdgerecht 4 personen 445 kcal
4 192

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in diepe pan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Knoflook, kerrie en sambal toevoegen en nog 1 min. bakken. Zuurkool en 1/2 kopje water toevoegen en met deksel op pan 15 min. koken. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Peterselie fijnsnijden. Room aan zuurkool toevoegen en 1 min. koken. Vuur uitzetten. Zalmsnippers en helft peterselie erdoor scheppen. Aardappelen en zuurkool met wat vocht op 4 borden scheppen, rest peterselie erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 445 kcal
  • Eiwit 20 g
  • Vet 21 g
  • Koolhydraten 44 g
Tags
Pittigheid