Tor­til­la met groen­ten en ha­zel­no­ten

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan hazelnoten lichtbruin roosteren. En grof hakken. Olie verdelen over 2 koekenpannen. In elke pan helft aardappelschijfjes en wokgroenten ca. 5 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Eieren met paprikapoeder, 1 tl zout en 1/2 tl peper in kom loskloppen. Inhoud beide koekenpannen in hapjespan scheppen, losgeklopte eieren en hazelnoten over hapjespan verdelen en met deksel op pan tortilla in ca. 15 min. op matig hoog vuur gaarbakken. Tortilla in punten snijden en over 4 platte borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 577 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.